Menu
Menu Expertise
5-gangen | 115 |
6-gangen | 135 | *
7-gangen | 155 | **
Wilde zeebaars
Chaud Froid | kerrie | gember
Bloemkool
Parmezaan | witte aceto | druif
Noordzeekrab **
chermoula | koolrabi| créme fraîche
Snoekbaars en Croûte
snoekbaars | bleekselderij | citroen
Morille *
kalfstong | pruim | albufera
Cotê de veau
artisjok | daslook | aubergine
Pure chocolade
passievrucht | tonkaboon | ommelette sibérienne
Vegetarisch menu
5-gangen | 115 |
6-gangen | 135 | *
7-gangen | 155 | **
Wortel
sinaasappel kosho| amandel | bosui
Bloemkool
Parmezaan | witte aceto | druif
Aardpeer *
vadouvan | komijn | kokos
Spitskool
koffie | zwarte knoflook | miso
Icli köfte **
komkommer | peper | komijn
Biet
lavendel | cranberry | pecannoot
Pure chocolade
passievrucht | tonkaboon | ommelette sibérienne
Lunch menu
Dagelijks wisselend menu wat de natuur ons brengt.
2-gangen | 65
3-gangen | 75
4-gangen | 85
Op zaterdagmiddag serveren wij buitenom ons expertise & vegetarische menu ook een proeverijmenu van 6 gerechten | 95
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend een zes of zeven gangen menu
Wenst u a la carte te eten? Vraag naar onze a la carte kaart.
Vermelde menu's zijn een impressie. Tijdens uw bezoek kunnen door dagelijkse verse aanvoer van producten mutaties in de ingrediënten en de gerechten voorkomen